vanlighet

Medans den ena åker på semester så har syrran haftr sin första dag på jobbet. Såhär satt hon när ja kom hit. Ja man får ont i fötterna av att strå hela dagen syrran. Verkliga livet tydligen. Inte för en storbloggare men för alla andra.


spontanpappan

Medans jag planerar allt här i livet så är min pappa jävligt spontan. I lördags ringde han och sa. Hej jag har köpt en hund. Då ska jag bara tillägga att pappa aldrig haft hund aldrig nämt något om en hund och inte kan uttala hund på svenska.

Pappa: Hej jag har köpt en hund
Jag: Okej, varför de?
Pappa: Jag har alltid velat ha en hund.
Jag: Jaha okej men du måste ju säga till innan, vet du hur mycket jobb de ligger bakom en hund?
Pappa: Men jag vill ha en hund.
Jag: Jaha va e de för hund då?
Pappa: En rottweiler.
Jag: MEN PAPPA! Dom blir ju skit stra och kräver massa jobb, hur ska du uppfostra den?
Pappa: Som jag uppfostra er.
Jag: Men det är svårt med hund.
Pappa: Men jag har velat ha en hund sen jag va liten.
Jag: Jaha men det är inte nåtman bara går och köper sådär. Vad heter den då?
Pappa: HAN heter Bacco. Jag valde mellan det namnet eller Rintintin.
Jag: Okej jävligt tur att det blev Bacco da.

Jaha så då har man en hund i familjen. Bacco the dog. Och han förstår bara italienska.


Och här har vi honom i egen hög person.

Vill någon byta liv med mig ett tag? Hora!

20110227534 (MMS)

Vill någon byta liv med mig ett tag? Hora!


Biomyset

Såg 127 timmar. En film baserad på en sann historia. Ska inte berätta så mycket utan se den. Lite äcklig, lite rolig, lite ångest och lite panik. Så kan man beskriva den. Eller rolig kanske den inte är. Jag skratta iaf. Kanske på lite fel ställen men ändå.Sara träff även icajerry. En som träffa mannen i sitt liv denna kväll iallafall. Godnatt


BBBBBRUDAR!

7 STYCKNA TJEJER SKA PÅ BIO! Det ska bli mys. Vi ska hålla handen. Vi vet inte vad vi ska se. Men vi ska va festklädda ch dricka skumpa. Så nu kanske man skulle ta och sminka sig lite så man passar ihop mde skumpaglaset.


Rosini style på bio =)

Rosinis checkar in på sats liljeholmen.

Rosinis checkar in på sats liljeholmen.


little dress

Hej bloggelito!
Nu har kim och Lisa gått. Middag is over. Passade på att packa medans vi satt i vardagsrummet. Lisa brusar upp när hon ser min nya blåa klänning.
Lisa: Ursäkta men vad är det här?
Jag: Min nya klännig =D
Lisa: Men den är ju skitliten, den passar mitt lår typ.
Jag: Nej det är en helt vanlig xs Lisa.

Då tar lisa på sig klänningen och jag får det svart på vitt. Jag är pigme. Ska döpa om min blogg till: pigmebruden.blogg.se


Lisa med min kläning PÅ LÅRET JA. Hej.

4

Fredag!
NU förväntar ni er bark och fyllor. Men nej nej det blir en lugn fredag. Hela helgen blir lugn. Ikväll ska jag äta middag med kim och lisa. Kanske slår vi på stort och dricker oboy i vinglas. Kanske dricker vi vatten. Det vet man inte.
Imorgon blir det träning och bio. Sen är ju helgen över. Söndagar är ju degar dagar. Men vi ska nog kunna klämma in en liten träning där också.
4 dagar kvar för avresa! Avundsjuka slinkor någon?


I can say promise

Som jag lovade.Bilder på det jag shoppat. Härmas inte då dessa plagg betyder mycket för mig.


hämtade klänningen ifrån nelly.


2


shopppp

Shopping all dayl´long idag.  Därav uteblivit bloggande. Ska visa er vad ja köpt senare. Måste bara duscha och så har ju tränat. Håll ut.


3 glad shopping tjejer i våras

6

Har varit lite bitter och nere idag. Men såhär 21.32 kommer man ju på att det är för fan big brother ikväll också! Då blev jag genast en smilegubbe! Den med stora smilet! Ååååå jag är så lycklig nu! BB BB BB BB BB !!

och om 6 dagar åker viiiiii..


Plötsligt händer det. Man träffar en papeg...

20110223533 (MMS)

Plötsligt händer det. Man träffar en papegoja på bussen som är ute och åker. Han heter hugo och är 19 år


Middag?

Eftersom jag inte kommer in på facebook och är för lat för att hämta telefonen skriver jag detta inlägg till KIM.
På fredag: Ska vi ses hos mig och laga middag och hyra film? Kan du? Svara på detta inlägg eller sms. Ring för fan inte mellan 22-23 då är det big brother och du om någon vet hur heligt det är för mig. Puss
ps. ja lisa du får också komma ds.


klicklick

One shoulder Slim Dress SEK 399, Elise Ryan - NELLY.COM

Beställd!
denna fina partyblåsa är påväg hem till mig nu. härmas inte tack ich adjö


stalker/stalkers?

Vilka är dessa som skriver och kommenterar. Oftast gammla inlägg och alltid på engelaska??

It is healthy, I shall come on your site more often, thank.
IP: 83.20.197.228

I really enjoyed it. You have done a great job.
IP: 79.184.68.114

Great site! Lots of useful information!
IP: 79.184.86.2
Kan ingen få nog av Rosini eller vad är grejen?Hur förstår dessa ens vad jag skriver med mina särskrivningar å allt? Aja drar till sats nu. Byeee bye


1 vecka

Om en vecka åker vi. Jag och Simona. 1 vecka kvar till att börja bli neger. För det ska jag bli. Varför är jag inte född till det. Min hjärna vill ju det. Ska dansa runt med en sarong på stranden barfota och tralla till idas sommarvisa. Ungefär så ska jag ha det. Varje dag. Utom dom dagarna vi festar. Då ska jag dansa utan sarong och med chamagneflaska istället. Ååååååååh snälla vecka gå fort.
uppochner

Smart drag av AÖ att hålla handen sådär. Du kanske borde lära mig ett och annat om posering. Tyckte den var rolig iallafall och det är trots allt mig själv jag ska underhålla i första hand.


Skottarn

Hej!
Hur har eran dag börjat? Min började med att skotta balkongjäveln. Har aldrig gjort det förr. Och ingen spade har jag heller. Så det blev pastasleven. Gissa om jag hållt på sen 8 imorse. Jag skjuter någon om det börjar snöa igen. Och jag kommer inte kunna köra armar idag på bodypumen för dom är bokstavligen AV.
Jag och mor igår på café....

Ljuset

Jaaa Lisa man kan verkligen säga att vi åkte bil...Vi hamna lite i uppsala och lite i farsta. Men det var mysigt. Synd att vi inte hade matsäck bara. Blev väldigt hungrig.
Missa lite big brother tyvätt. Det är nya ljuset i denna vinter. 22.00 varje dag är jag ett lyckligt barn.


Why where they open?

Hej hopp!
Har varit och fikat med mamma. Det har blivit en riktig vardagssyssla. Hon köpte en ljusstake för 400 kr och är mycket chockad över sig själv. Men hon var lättövertalad. Hon fråga mig om hon var värd den och jag sa ja. Ok sa hon och gick till kassan. Stek kallas det.
Snart kommer Lisa och vi ska ut och åka bil, kilili..


Grenade

Har tränat. Ovanligt. Men nåt som inte är vanligt är att mina grannar lärt sig hela Grenade texten idag med Bruno Mars. Alla sjunger med i refrängen. Vilken gemenskap inte sant? Har lyssnat på den 40 gånger idag. Så alla vinkar och vajar åt sida till sida i refrängen. Det är gemenskap!


Bruuuuuuuuuuuuuuuno

Jag är lite sen med Bruno Mars. Men snälla gift dig med mig och sjung för mig varje dag. Jag älskar dig.
På repeat


Känner man till storyn bakom denna lapp är...

img_1485 (MMS)

Känner man till storyn bakom denna lapp är det hysteriskt kul. Annars? Næ


Rampapaprampapapam

Rensning rensning. Har just tömt hela mitt källarförråd. Varför sparar man viss skit jag förstår inte. Gammla ikea kartonger? jo men det hade ja tänkt annvända i sommar eller? Aaa nu känner man sig iallafall 120 kilo lättare som att allt det satt på en. Kanske inte behöver träna mer nu? Jag står och väger om ja ska träna idag eller inte..


Kallatjejer

Remember this in june....
-14

Igår var det som sagt -14 grader i huvudstaden. Men nej inte sitter man hemma med en kopp de som bränner på tungan och 2 filtar. Nej nej. Man tar på sig nylonbyxorna, sätter upp håret (så man inte kn ha mössa) och tar dom öppna sommarskorna och beger sig ut. Jag och Lisa gick till east för lite drinkar och sen en snabbvisit på sturecompagniet. Där träffa vi Baraharligt plus Kim och här kommer lite bilder i sepianyans.

Ett snabb besök på stures o en kebab tallr...

img_3363 (MMS)

Ett snabb besök på stures o en kebab tallrik senare är vi påväg hem. Nu undrar man varför man envisas med att gå ut i den här kylan?


@east med lisa. Hon är taggad hon vill ha ...

20110219529 (MMS)

@east med lisa. Hon är taggad hon vill ha te? What?!


personlig

Träningen i bilder


hey daddy

Solen skinerr ju för fan!!! Ut i det fina... Vem vill följa med? Latte i solen. Någon? Inte. Lite bilder kanske? Ja ja ok..
Ja e simonakåt

Yes jag vaknade innan klockan 2. Det var mitt mål. Igår firade vi som sagt syrran och sen bar det av ut i dimman. Jag mötte upp anna och erica för att dansa på ett håll och syrran drog till annat. Sen träffa jag mamma ute av någon konstig anledning och vi åkte hem tillsammans. Då länsade vi maten som va kvar efter festen och det här bjöds det på:Japp farsan ayo stod för kalaset

¨


Firar syrran! Hon är gladare än allt! Puss...

img_1630 (MMS)

Firar syrran! Hon är gladare än allt! Puss på er!


1000 points

Jag måste bara säga att jag har varit iväg med 2 stora svarta sopsäckar till statsmissionen. 3 kvar to go. 1000 poäng till mig och det känns som jag gjort årets gärning! Fyfan kan synda hela livet nu pga av detta eller?ra
Och för att göra er extrae  imponerade kan vi ju tillägga att jag konkat på säckarna själv som tomten med säcke på axeln. OCH jag sprang 8 km idag. Inte 7. Puss
Hands up för att ha syskon!

HEJ!

Är era syskon såhär söta? Tror inte det! Lyckligt lottad är man! Ska kramas med båda ikväll så vi ska fira hon i gult linne som fyllde 21 i onsdags. Men först en liten tripp på löpbandet!

4

Fredag!
NU förväntar ni er bark och fyllor. Men nej nej det blir en lugn fredag. Hela helgen blir lugn. Ikväll ska jag äta middag med kim och lisa. Kanske slår vi på stort och dricker oboy i vinglas. Kanske dricker vi vatten. Det vet man inte.
Imorgon blir det träning och bio. Sen är ju helgen över. Söndagar är ju degar dagar. Men vi ska nog kunna klämma in en liten träning där också.
4 dagar kvar för avresa! Avundsjuka slinkor någon?


Mmmmmmmagmuskler!

20110217525 (MMS)

Mmmmmmmagmuskler!


svettlanan

Om man vaknar upp med träningsvärk fast man inte ens tränade igår...då har väl hjärnan fått nå form av fnatt, eller? Och så tycker jag att ja går runt och luktar svett hela tiden. För man e så van vid svettlukten. Det är inte så mysigt nej men hoppas någon säger till om det skulle börja lukta svett. Aja ilandsproblemnummerett tänker ni nu men inte ens barnen i afrika vill lukta svett.


VÄRLDENS BÄSTA SIMONA

Det är ingen vanlig dag för det är Simonas födelsedag hurra hurra hurra! grattis en av världens bästa systrat. Ja det finns ju bara 2 på världensbästasysterlistan och du är en av dom!
Hoppas du får världens bästa dag och om 13 dagar åker vi på äventyr! Älskar dig!Till mina kära vänner

Hej vänner! Alltså inte hej bloggläsare/fans/idioter utan vänner!
Nu är det så att jag fått det svart på vitt. Ja en film med mig på fyllan så att säga. Nämligen på matildas förfest här om veckan. Jag har bara en fråga till er: VARFÖR SLÄNGER NI INTE UT MIG I PORTEN OCH NEKAR TILL ATT NI KÄNNER MIG?. Fyfan vad jobbig jag är. KäftenRosanna. Du går inte på dagis längre nej du hänger nu med dom stora tjejjjerna. För er som vill veta mer om detta. Kolla filmen på lisaisacssoniphon.com7km

hej hej bloggen!
Har just kommit hemfrån att ha sprungit mina dagliga 7 km.. vad gör ni då?
Jagska sätta mig som en pensionär nu och kolla på gayveckan i halv 8 hos mig. Varför har dom en egen halv 8 hog mig. Sätter in människor i kategorier sådär. Nej det gillar jag inte.
Rosini disslike lixom.


2 weeks

Hej hej!
Eftersom det är så kallt idag vill jag visa er. Jag är ju på "solsidan" om 2 veckor. Och kommer ligga på den här stranden! Helt okej tycker jag, eller?2008-2011

Tjatja!
Sitter hemma hos kimsan. Hon ska laga tacos. Ja ska inte ha säger jag men kommer nog äta upp allt iallafall. Det är typiskt mig. Säger att jag inte vill ha men äter mer än den andra iallafall..
Rosanna ska du ha glass
Nej.
Äter upp hela kompisens glass. Ja så är det.


jag och kim 2008


jag och kim 2009


jag och kim 2010

jah och kim 2011
Aaaraa

Träna träna varje måndag och s varje jul för de tycker jag e kul!


Hela den här formen med mat har pappa laga...

20110213525 (MMS)

Hela den här formen med mat har pappa lagat när bara jag kommer på middag. Han trodde visst att jag är lite hungrigare än vad jag va.


Vi klarar inte ens modekrysset! Har suttit...

img_9285 (MMS)

Vi klarar inte ens modekrysset! Har suttit med det hela denna lördagkväll btw!


kameran

Kim har haft min kamera sen i torsdags! Det är jävligt länge! Nu har jag iallafall återförenats med den. Det var jobbigt att vara ifrån den ska ni veta.
Skyskrapan från min kropp har inte lyft ännu. Kroppen gör så ont. Så jag ska sitta stilla ikväll. Kanske för resten av mitt liv!
Kram banan arabturban


Ser ni vad de här e? Jo de snö. Och längst...

20110212524 (MMS)

Ser ni vad de här e? Jo de snö. Och längst till vänster? Ja de också snö!


kalla vinterkriget

Igår kom det kalla vinterkriget til svergie. Jag ska ut och kasta soporna och sen iväg på jobb.
Tror ni inte nyckelhorjäveln fastnar i låset då! Jaha. Utomhus. Värsta snön på 140 år. Där står jag. Kämpar sliter och drar. Börjar sakta men säkert se ut som en snögubbe. Ringer Lisa. VAFAN SKA JA GÖRA JA KOMMER BLI SEN!!!
Lisa: Försök andas på den lite så den blir varm.
Jaha men lätt å göra de. Men ja gör ett försök. Nej den sitter där den sitter. Tar loss alla andra nycklar och går.
Gående snögubbe on the way.


Fredag. Mat. Lisa. Sova.

20110211523 (MMS)

Fredag. Mat. Lisa. Sova.


Hej middag i fucking love you! I want to m...

20110209520 (MMS)

Hej middag i fucking love you! I want to make love to you!!


Jakarta

Eftersom det är snöstorm ute är det med tunga steg jg ska bege mig mot gymmet. Om ändå min chafför inte varit på semester i Jakarta. Ja han är därifrån. Indonesien alltså. Men de nästan så att ja ringer hem honom idag för man kan inte gå ut för det snöar så mycket. Ååååh jag vill verkligen inte lämna min varma plats här på stolen!

Guld

Idag är dagen kommen. Dagen då jag ska på crosstraing passs. Ååååh det är så jobbigt. Det är ett sånt pass där klockan står stilla. Det tar aldrig slut. Och dagen efter känns det som att man fått en skyskrapa vält över sig. Eller det känns så i en vecka efteråt.
Måste förbereda mig mentalt nu såhär 5 timmar innan så jag inte stryker me efter 20 sekunder.
Men vad ska ni göra idag då? Nåt liknande?


Den sötaste dagen ever! A la max! Det börj...

img_6226 (MMS)

Den sötaste dagen ever! A la max! Det börjas tidigt. Men är man rosini fan så är man. Nästa gång kommer han fatta att han ska titta ner också :)


9 februari

Tudeeeeeellllllllllllllllsssssss...

Nä vet inte vad jag ska skriva. Herrå


Man vet att ens mamma är mattesnille när h...

20110209522 (MMS)

Man vet att ens mamma är mattesnille när hon ställer upp 43 minus 11!


wanted

Mättochbelatentjej_87.

Nu hade ja tänkt inta soffan och tvn för resten av mitt liv. Nej men för resten av kvällen iallafall. Det är ju efterlyst för fan mitt favorit program. Sitter bara och väntar på att dom ska ha bild på någon som jag känner så JAG ska få vara det avgörande tipset. Ja blir den kända tipsaren u know. Det är drömmen med stort D!


På fiket idag innan träningen. Drack en jordgubbs energirik drink av nå slag. Ja slicka locket!

traning day

Jahapp då har man tränat då. Trots att man Inte skulle det idag. Duktiga Rosanna.
Fikade först med Lisa och Somayeh (sorry vet inte hur man stavar ditt namn) och eftersom dom båda är riktiga träningsfreak så var det ju bara att svansa efter. Nu är jag hos mamma och ska äta middag. Ska visa bilder på det också sen ja lovar ja lovar.


me at the löpband


me at the bänkpresser


Somayeh al la dagens

ciaaaooooo

Jaha då var man påväg till träning iaf. Oc...

img_9413 (MMS)

Jaha då var man påväg till träning iaf. Och inte med vem som helst , två pt från sats!


Bröllopsdags?

Igår fick jag med mig hem den här superfina kavajen ifrån HM. Den sitter som en smäck och nu undrar jag bara: Kan någon av er gifta sig så jag får gå på bröllop i min fina vita kavaj? Eller ska jag inviga den på berns nästa helg? Lite mer speciellt med bröllop känner jag så va snäll och gift er någon nu!

Jag älskar den. Men den älskar nog mig mer. Den vill lixom sätta på sig sina slampigaste underkläder och förföra mig varje gång jag öppnad garderoben. Men nej den får hänge iallfall en vecka till.
Piff och Puff

Guuuuud så skönt det var att sova ut idag. Igentligen skulle jag träna men huvudet känns tungt och jag kan nog ha lite feber på ingång. Så jag ska bara vila arslet av mig idag. Imorgon väntar nämligen ett hårt träningspass som jag inte får missa. Kim ladda!

Längtar till den dagen då ja vaknar upp och inte har träningsvärk. Det var längesen nu. Har glömt bort känslan utan. Its like a part of who i am now.


Dom kallar oss Piff och Puff...
(anna minns du den här bilden? Inte jag heller men mysigt och se att vi alltid är nära)

Oh nana vad heter jag

sneak peak på min nya låt

Hej killen jag vill verkligen se om du kan gå nerstan med en tjej som mig hej killen jag vill verkligen vara med dig för du är precis min typ oh nanana


Vad tycks? Jag har skrivit den själv. Kommer som singel i mars.

Nu ska jag sova och drömma om semlan jag åt idag! På kafet vetekatten fanns det massa olika att välja mellan! ååååh vetekatten (töntigthjärta)

Semlor!

Idag åt jag årets första semla! Och årets sista. Man kan ju inte få för mycket av det goda som jag brukar säga.
Mamma jag kan inte öppna bilderna du skicka så jag kommer imorgon och tar dom.
Sen efter syndarfikan begav sig jag själv, anna, kim och denice på lisas bodypump. La på lite vikt idag så star träningsvärk väntas imorgon! *längtar*Nu har jag o mor tryckt i oss massa semlor...

20110208517 (MMS)

Nu har jag o mor tryckt i oss massa semlor. Solen skiner, lovley day!


KUNGEN

Okej min pappa kan få en egen kategori känner jag.
Ni minns senaste inlägget: daddy has done it again.

Då skrev jag: go daddy go go go go daddy..pappas svar på DET
Pappa:
where am I going? raining hahahahah

okej mina tårar sprutar och ja skrattar så lite lite spya kommer upp! HAN ÄR KUNG!


still orkan

´Godmorgon bloggläsare!
Idag har jag en fullspäckad dag framför mig. Ska äta min frulle nu. Åka och hämta mitt pass (håll tummarna för att dom vill ge mig det). Möta mums. Äta en semla (ja jag har planerat de i en vecka). Möta anna och kim. bränna fett på sats. Åka hem. sådära.

lite mer orkan bilderDaddy has done it again

 
Idag när jag åt hos pappa:

Pappa- Simona, du vet våra släktingar i australien
jag- aaa vad äre med dom?
pappa- det har ju varit orkan och översvämmningar där!
jag- aa jag har hört om det, hur har dom klarat sig då?
...Pappa- dom har varit utan vatten och öl i flera dagar!
jag- vafan ska dom ha öl till?!
pappa- är du dom dom måste ju ha öl!
jag- varför då?!?! vatten okej men vadå öl?
pappa- jaaa dom måste ju kunna tända lamporna!!?
jag- pappa det heter EL inte ÖL! HAHAHHAA

pappas svar på det hela: hahahahah vorrei sentire voi parlare italiano ! specialmente a te simunuzza !! hahahahah basta non parlo piu svedese...mi prendete in giro ..basta oly english end italian ..nothing more.

översättning: jag skulle vilja höra er pratá italienska speciellt du simona. nu kommer ja inte prata svenska mer för ni bara driver med mig bara engelska och italienska npthing more...

winner

Jag haade ju hoppats att en av dessa 199 bilder skulle leda till en facebook profilbild. Och jag har hittat den givande vinnande bilden! Vad tycks?


Försök hänga med!

De lite svårt att komminisera med varann på fyllan på krogen mitt på dansgolvet..därför smsar man.
Såhär såg mina sms med Matilda ut igår kväll. Säg till om ni hänger med?

Matilda: Vart är du? Du måste hämta nyckel om du ska sova hos mig för jag har gett dig fel nyckel.
Rosanna: Jag ärpå amba
Matilda: men du har fel nyckel så du kan inte sova hos mig om du inte kommer och hämtar den!
Rosanna: Det är lungt jag är med min syrra
Matilda: Ja men förstår du vad jag skriver, jag ska dra nu och jag ska inte hem så du kommer inte komma in till mig.
Rosanna: Jo jag har nyckel.
Matilda: Men fattar du ingenting du har ju fel nyckel.
Rosanna: Skit i mig jag klarar mig
Rosanna: Skit i mig jag vet inte
Matilda: jag kommer med dina saker imorgon
Rosanna: Wiieeee


Alla på tåget tittar på mig. Undra om det ...

Alla på tåget tittar på mig. Undra om det är för att jag luktar svett?


Jag fattar inte varför det inte går att up...

20110207514 (MMS)

Jag fattar inte varför det inte går att uppdatera på den här jävla skit sajten!


Le posers

Strök med i soffan några timmar..men nu fortsätter bildfesten. Detta kallas att posera. Se och lär!
Diffusion

Nu följer lite bilder som det är lite frågetecken kring. Så jag tar mig friheten och analyserar dom själv

Låssas att vi åker bergochdalbanan


Emmy blev helt plötsligt 14 och ska göra sådär ovanför mitt huvud. Man ba väx upp!

Någon form av lorel reklam?


En till


En till fast vi prövar å kollar i kors med ögonen också


????


"nej matilda du poserar fel"Erica har varit på tjejkalas


En orkan kom in i rummet


Skämms ni inte?Emmy kände att festen stod lite still så hon uppträde lite. Fin inramning av erki där btw! Kung!Det är mycket sol inne på stures har norrmännen hörtEgobilderna får komma vid ett senare tillfälle. För nu ska rosini äta! Men efter solsidan fortsätter storyn about the 199 photos


gruppfoton

Tänk vad kul man kan ha med en självutlösare =)


Dageeeeeeeeeeeenssssssssssssssssssssss outfiiiiiit gånger 9


poseposeposeposeposeposeposepose


Ska emilia vara med i call on me videon?


199

Sådäääär! Då kommer det alla har väntat på.
Igår va det fest med stort F. 199 bilder tog vi tjejer, bra jobbat im proud!!!!
Kommer dela upp bilderna i 3 olika kategorier: posers, diffusion och bara allmänt häng. Vi börjar med allmänt häng. Måste in på face och göra album så vederbörande kan ta alla bilder därifrån. Det är heltidsjobb att vara kameraman måste jag säga.


bday giiiirrrrlgissa vem

hej fina läsare! jag är så god och glad kexchoklad och oskyldig. ja e så kär i alex och han är mitt liv...

tööööönt

Jag o födelsedagsbarnet! Som ja tappa bort...

img_0180 (MMS)

Jag o födelsedagsbarnet! Som ja tappa bort igår. Men hoppas du hade kul o att du mår bra!! Bilderna kommer ikväll! Tagga nu 157!


Lets do this!

img_0181 (MMS)

Lets do this!


Nu ska jag och mina röda läppar korka upp ...

img_01801 (MMS)

Nu ska jag och mina röda läppar korka upp vinet tillsammans med födelsedags barnet bredvid mig! Häng med hela kvällen med sms inlägg!


Matte!

Idag fyller världens bästa Matilda år! Ikväll ska vi fira hos henne på no boys allowed party! Kommer bli awesomeee!!
Grattis grattis du fina ballerina och din present har inte kommit än eftersom jag har beställd den via internet! Så börja inte gråta ikväll för de okej!

GRATTIS GRATTIS GRATTTIIIIIIIIIISSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSViktig info

Elisa och Rosanna in tha house! Vi ska snart slå tänderna i hägendaz vanilla brownie och slappa in the sofa! Idag träffade jag både sara och lisa på gymmet! Jag visade stolt upp min svarta solbränna och dom blev mycket impade! Men imorgon ses vi igen plus 10 till då ska vi fira matilda!!!


kanske kommer bli ca såhär!

Everybody dance now

Drar och springer 1 km eller 2 innan mitt zumbapass! Ikväll kommer syrran hit för att spendera fredagskvällen med mig! Laddar batterierna inför imorgon. Varför är jag inte supertagg? Varför? okej en dag i taget idag är det fredag och inget behöver taggas ännu. Solen tittar fram också så snön är redan borta! ahahahahaa där fick den matherfucker! Tjarååå


mmmm

Yes i did it. Jag gick till solarieöarna denna hemska start på dagen. Nu snöar det för visso inte mer men iallafall. Hela 8 minuter solade jag. Håll i hatten vad svart jag är nu. Bilder för helgen kommer se ut ungefär såhär:


ARE YOU FUCKIN KIDDING ME?chatt

chattade med min otroligt roliga pappa

jag: vi ses imorgon kom inte seeent!!!!!(min pappa är alltid sen)
pappa: nej puntilit som toget

översättning: nej punktlig som tåget!

tröttare än bröööööööööö

Whats up?
Jag tänkte lägga mig och sova i 12 timmar. Är så trött att jag inte ens kan gå rakt! Tror jag börjar bli sjuk också. Svårt att avgöra om man har ont i kroppen pga av feber eller träningsvärk. Ochom tempen visar 37,2 grader e de då feber eller?
oj ojojoj nu börjar debatt


på löpbandet

Kan alla tjejer sluta tönta sig på crosstrainern, vad är det för fel? Skulle behöva lite tjejsvett här det luktar apa!

Va kul att jag just gjorde världens sidovu...

20110203512 (MMS)

Va kul att jag just gjorde världens sidovurpa så hela min vänstra sida är blöt. Jätteskönt tycker jag faktiskt!


work it baby work it out

jaha då ska vi skriva nåt intressant här da.

tvätta
kolla elin kling kollektionen på hm
köpa nåt om det finns nåt av värde
äta mat
träna bort maten
hem
sova ihjäl mig

Bra att jag fick med detta i ett blogginlägg Hareeeeeeeeeee


tänkte se ut såhär idag, lungt elller??


Tjaa jag har fastnat i soffan. Är så matt ...

20110202511 (MMS)

Tjaa jag har fastnat i soffan. Är så matt i kroppen att jag inte orkar röra mig. 7km blev det idag. Go rosi! Tack!


@ sats

Du bruden som försöker impa på killarna där uppe på din crosstrainer: Ingen blir impad av någon på en cosstrainer. Det är för äldre tanter och låssasträning. Kom ner till löpbanden och va en riktig kvinna för fan! MES!


Cheeees!

Finns det nån jävla osttillvärkare som kan göra en ost som inte går av när den börjar bli tunn. Det¨är ju för fan en sjättedels ost man betalar för och inte kan äta om man inte äter små bitar. Den går ju inte och hyvla när den börjar ta slut! Så jävla dåligt. Man blir ju lurad!
Så finns det någon ost som inte går av? Den ska inte smaka stjärt och inte vara stark och helst inte smaka nånting alls! Tack på förhand! / rosinis ab


Hemliga miljonären

Hej hej bloooggeeen!
Ser ni på 5an? Det är den hemliga miljonären. Det är det programmet jag sa medvärka i. Har ju haft ett litet hemligt projekt som ni vet. Men nu lägger jag korten på bordet. Jag ska vara med i den hemliga miljonären! Ja så är det.


det här är min förklädnad! så dom inte ska se att jag är miljadär!

she´s so lucky

Vilken tur att jag hittade den här skinnkjolen på HM idag. 1. för jag har bara 134 svarta tajta kjolar och 2. för att den satt tight inte fladdrade som alla mina 134 svarta " tighta" kjolar gör. Så idag hade man lixom turen lite på sin sida om du förstår var jag menar. Jag seglar i medvind! Men se upp du kan bli vindögd om det blåser för mycket.
Queeeeeeeeen

Godmorgon godmoooorgoooon!
Sitter här med min frulle och favorit koppen. Vi firar in att februari är kommen! Det börjar dåligt utan sol men den får en chans till, imorgon. Månader utan sol är inte riktigt min kopp te. Så bättring tack. Aja then u know! Hallaaaaa


RSS 2.0