Gimmie that

Vill ha. Nej fel. SKa ha. Allt jag vill ha får jag. Eller nej allt jag vill ha skaffar jag själv.
Kommer ut om några veckor. Först till kvarn blir snyggast.

R i h a n n a

Jaha då ska man på Rihanna helt plötsligt.......i november..... nananana com on! Jag plus systrar ska rocka den 2 november. Kul att man planerar livet.


gu va tjåkit

Ååååååh...Sjuk. Halsfittan vägrar bli bra. Och som pricken på iet måste jag ut och köpa ingefära. För det dödar tydligen alla bakterier. DÖDAR. Ja gillar det ordet. Är det normalt?
Ååååh vad jag ar tråkigt....Men kolla in mitt fina nagellack..gult är fult det vet alla


fybubblan

Halsjäveeeeeeel! Jag kan inte ha ont i dig mer. Jag vill träna och gå ut. Tröstshoppade åt mig själv idag för det är så synd om mig. 2 par shorts en kofta 2 linnen och en tröja. Två saker ser ni i bild nedan. Från vila och veromoda.
Är du inte bra på lördag ( pratar med halsen) så opererar jag bort dig.
 Hejdå


Gå neeeeer nuuuuuuuuuuu

Är det okej att bli helt lycklig i själen när man får veta att det både är DH (desperat houswhifes OCH BB (bigbrother) ikväll. Jag blir på riktigt helt varm inombords.....


´killen med koll

Konversation mellan min syster och hennes kompis. (15 år)

Syrran: Jag har journalistik imorgon
Kompisen: Aha nästa Anna LIndh eller?
Syrran: Eh hon va politiker
Kompisen: Jaha palla vara insatt!


superlördag

Dag: Löningslördag
Tid: Sent
Location: Hemma
Status: nätshoppar

Nelly Medihorn SEK 19, Nelly Accessories - NELLY.COM
Fett värt! Hemklickad dirr!

tjuvis

Från att viskadansahelanatten till vitarendrinkpåeast så blir det istället cafémysmedenvarmchoklad med mimmi =)
Jag har ont i min hals och kan därför inte slira iväg i helgen. Hoppas dom har nåt som gör att man blir frisk på det cafét vi ska till.


oj vad söta vi var här vad hände....

lite på is

Hejjjjjj!!
Jag vet att ni vill ha mer av mig. Får tusentals med mail. Men bloggen är lite på hal is just nu. Har inte så mycket att skriva om faktiskt. Men i april lovar jag att leverera som vanligt igen. Och ni som inte besöker mig varje dag längre kan komma tillbaka DIRRR... för plötsligt händer det. Att jag lägger ut en smaskig hemlighet eller nakenbild osv.... pusshjärtapussgladgubbepussmunhjärthjärtautropstecken.


Imorgon är det fredag

Nej. Det gick just upp för mig att det är löningshelg denna helg. Vilket betyder att det är proppar på alla bra uteställen i Stockholm. Rövrövröv. Jag vill ut och dansa. Men det går tyvärr inte att röra på sig dessa helger. I need my space. Vad gör man nu da?




Bråka inte

Köpte den här t-shirten idag på HM. Vill du också köpa en sån? Gå till HM. Uhu tacktack



pullikrus&myself

Tja!
Sitter här med Pulli och väntar på att tvkvällen ska börja. Desperate och BB! Världens bästa tisdag lixom. Jag älskar Roza. Gråt meeeer. Och Simon. Huset borde akta sig han ska faktiskt sparka av pungkulor och blygläppar på de som inte följer regler. Björnen har talat. Är det inte idag tre slampor ska komma in också? Åååååh vad kult!

Bilder från idag..


 


spegelspegel

Jaaa vad fint väder det var idag. Åt den nya twisterglassen btw och den var asgod!
Sen skulle ja gå och träna. Ombytt och klar, nästan. Men träningsskorna låg ju kvar på skohyllan hemma så fint. JAha det var bara att byta tillbaka och åka hem. Får köra extra hårt imorgon eller nåt. FAN. Börjar ju bli helt mjuk. Ja jag var ju stenhård förut.´Dom kalla mig ironwoman. Nu mera är jag softballwoman  úhu- tacktack
 

FATTARNI!

Årets finaste dag i Sverige är här. Nu hoppas vi på enmiljondagar till som slår denna. Men jag är först ut att njuta. Årets första glass ska ätas. Ska pröva någon av dom nya från GB. Pulli (elisa) skynda dig nu innan solen går i moln. Det kan ju bli snöstorm mitt i glassen.


förra årets vårbörjan. DET ÄR SOMMAR SNART FATTAR NI DET?


helgkul

Ja vet jag ve tjag var snål med bilder från i helgen..men det kommer lite till såhär innan läggdags.
Man gör ju allt för perre. Ni vet man vill sinnas. Man gör reklam. perre.








gratis träning

Ni som inte har råd med alla de här korten för 550 kr i månaden om inte mer. Här är erat inlägg. Har ni inte råd med gymkort betyder det att ni nog inte har råd med bil och då alltså åker mycket kommunalt. Min vän Sara brukar stå såhär medans hon väntar på bussen. Och hon har en riktig rumpa vill jag lova...


Ett glatt hej

Hej!
Första dagen på denna vecka avklarad. Har man gjort något vettigt? Nej absolut inte. Hoppas på vettigheter imorgon istället.
Aja ville bara säga hej hej till alla fans därute och lägga upp en fanbild på mig som en läsare skickat. Ni är så söta mina små solstrålar. Blir varm ända ner till muttan.
Puss på er



virvelvind

Ja nu är det söndag min favorit.
Jag ska äta mig fet det gör jag med flit.
Solsidan står först på spel.
Vad är det på Åke för fel?
Sen är det bigbrother klockan tjugotvå.
Undra vem som åker ut då.
Jag hoppas på lillskiten nicke.
För han gör mig alldeles sicke.
hehe tacktack

Ut i det fria

Nu ska jag kim och Lisa in mot stan och ut i solen och äta lite välförtjänad bakismat. Kim måste rastas då hon mår så illa så hon inte vet vart hon ska ta vägen. Vi har provat alla huskurer och inget fungerar. Så kebab återstår. På med glajorna och på med leendet! =)
Ciaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaooo!!!!




vem av oss

Igår firades det!!! Ja jag är vaken nu eftersom jag måste städa efter alla apor som var här igår. Men kul var det iallafall ack för att ni kom =)
Sen blev det berns och där var det ju så kallt att jag gärna skulle haft en overall på mig.
NU ska vi friska upp apornas minnen lite? Vem av mig och kim var den största fjortisen ???










jaja

Hej hej bloggen! Ville bara att ni ska vara med mig i min laddning inför ikväll. Jag övar in danssteg till den här låten på sidan. Visst blir man taggad! TAGGA NU 157!!!


Hej hopp!!!!


skitmobilen

Okej det går inte att mobilblogga med min supertelefon fn 1900-talet. Så den fina bilden får ni inte se för jag vet inte hur man laddar in den med mina supertelefn i datorn. Igår värmde vi upp lite smått med festen och ikväll så kör vi storslaget =) Förfest och sen till Berns med alla fina flickor. Hoppas det blir kul, eller det blir det.


Tillbaka till min trolovande . Ut i dimman...

img_0170 (1) (MMS)

Tillbaka till min trolovande . Ut i dimman och fira mig!


bdaygirl

Den här otroligt fula och otrevliga människan fyller år idag. Att hon ens är värd en födelsedag. Hon borde ha ett pass som det är kryss vid där det ska stå födelsedatum.
Hon luktar illa också. Hon är en av dessa människor som kan skaffa sig ett luktsinne. Och ett minne. Om att man står på höger sida om rulltrappan. Ska det vara svårt eller slinkjävel? Aja om du nu fyller år idag är du iaf ett steg närmare kistan...skönt för oss andra, så grattis! ja må hon fucking leva...


svennebanan

Ja eftersom Sverige inte har så mycket att erbjuda så kommer det inget intressant här. Bara att folk borde skaffa sig ett luktsinne. Känner inte folk om dom ens själva luktar skit så är det ju fel.
Bättrade på brännan lite idag med Ebba i solen annars äre nog en ganska vanlig dag i ett svensson land. Amen.


busybusy

Hej bloggen! Hur mår du?
Jag mår bra om du undrar, men det gör du ju aldrig. Jag ska iväg och vara borta hela dagen så jag tänkte slänga in en dagens åt dig innan.

Ps. Det var jättekul att vara brun i 2 dagar efter 2 veckors pressande. Jävla skit sverige.

Backo

Heeeeeeeeeeej!
Var hos pappa idag och åt födelsedags middag. Den stora skrällen av firande kommer i helgen. Han har ju köpt en hund som ni vet. Backo heter han. Han e såååå fin och mysig den lille knodden. Han gjorde min dag utan att kämpa. Jag gick t.o.m på promenad med honom helt själv. Det här kan hålla länge.


Jag och lille knodden.


Tandläkaren

Nu drar födelsedagsbarnet till tandläkaren och firar. Så kul att fylla år på en måndag när alla andra jobbar ;)


ME ME ME ME ME

Idag är ingen vanlig dag för det är MIN födelsedag hurra hurra hurra!
Världens bästa dag är kommen. För 24 år sen kom underbara jag till jorden. Jag brukar ta friheten och ge mig en hel vecka som jag får bestämma! Så denna vecka its all about me! GRATTIS MIG SJÄLV!



nastysaturday

Jaha här är man uppe tidigt för att göra nytta. Tänkte ju träna. Men halsen säger ifrån. Varför gör den det? Den har vilat i fan 2 veckor. Aja, imorgon kör jag iaf. Oavsett halsfittan.
Igår hade jag den tragigaste lördagskvällen ever. Jag tvättade och åt ägg. Alldeles för mig själv. hade även på MELODIFESTIVALEN i bakrunden. Jag tyckte nästan att det var spännande. Skämms jag inte?  Synd att jag inte hade en fotograf som kunde dokumentera detta.
Aja bjuder på lite dubai da...


vännerfråndubai

Som utlovat så ska ni få se saker som kom med hem från Dubai. Detta är det jag hittills hittat i min superorganiserade resväska som jag absolut har packat upp och tvättat och vikt alla kläder ur.
Bilderna är lite suddiga eftersom  alla lampor i min lägenhet har gått. Eller okej da en men den gör massor.





Allt är såklart dubbelt så snygg på mig!

Dubaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaai


put it down on me

Då vaknad man upp någon helt annanstans idag da. Inte med solen i ansiktet och aircondition som förfrusit näsan på en direkt. Men men tillbaka till verligeheten. Var ju längesen man va på stan. Ska väl ta mig en sväng. Sen ska ja ju såklart visa er vad jag shoppat i dubai. Har inte packat upp ännu så det kommer.


Dubaihora

Asså jag vill inte vara här. Jag vill vara i Dubai. Nu och föralltid. Vad är det här för sorgligt land. I Dubai är det Ladiesnight varje tisdag och alla tjejer får fri chamagne och alla mat och dricka för halva priset. Varför har inte vi det så? I Dubai blir man kallad mam överallt. Det blir man inte här. I Dubai finns det en starbucks i varje hörn och shoppingcenter du behöver karta i. Svergie ryck upp dig!


BB

Ååååå till min stora lycka är det bigbrother två gånger ikväll. Har saknat det så himla mycket det är ju som en familjemedlem. Ååå vad mysigt vi ska ha bigbrother och jag! NÄSTAN lika mysigt som på den här bilden. Dubai<3


funny pictures

Hej!
Sitter som en idiot inne på facebook och hoppas någon värd vän ska logga in som jag kan leka med. Min mobil har ju strykit med i form av att den vägrar ladda sig. Så här sitter man ensam och övergiven utan att kunna ringa någon! Men men...
Jo men annars da. Igår låg man på stranden och stekte. Såg btw det roligaste någonsin igår. Muslimtjejer ute på bananaboat. Det´var en står uppståldelse på stranden må ni tro...



Och på de lite wet tshirt gay men

Och på det vinnarna av bästa posen för en bra solbränna.


USHER !

En hemsk flygresa senare är man tillbaka till sitt vinterland. Kul. Noooooooooooot.

Usher igår. OMG. Det var sååååå himla bra, hela konserten var utomhus och knökfullt med folk. Men tror ni inte kameran slutar fungera precis när vi kommer dit. Jo det gjorde den minsann. Så inga bilder på usher. MEn ni vet ju hur han ser ut. Han körde alla gamla godingar och hela nya skivan. Helt galet.
Nu är det dags att äta frukost, kommer blogga snart igen!


Efter denna bild tog kameran en liten semester.

BYE DUBAI!

Nu har jag formodligen skrikit mig hes pa usher konserten och laddar istallet om infor att vara livradd i 6 timmar. HATAATTFLYGA.SE
KOMMER SAKNA DUBAI OCH ABSOLUT AKA TILLBAKA HIT NASTA AR! LOVE IT LOVE IT LOVE IT!



Last day

Heeeeeeeeeeeeeeeeeelllo!!!
Sorry for uteblivet bloggande igar. Men det ar mycket nu. Idag ar sista dagen sa vi hade massor att gora igar. Vi pressa ju saklart hela dagen sen shoppade vi och sist men inte minst kakade vi libanesiskt och rokte vattenpipa. Sooooo nice. Eftersom bilderna fran igar ar pa det andra kortet sa far ni lite bilder ifran ladies night istallet.





Ikvall ska vi p[ Ushers konsert sen direkt till flygplatsen. GEEEEEEET SAAAAAAAAJKKKKKKKKKKKKKT

ps. dagens outfit bilder kommer och nej jag har itne fargatt mitt har. Peace


beachbejbs

Beachday today!
sa javla skont har de varit idag. varit pa stranden i sex timmar och bara chillat. De galler nu de sista dagarna. Ikvall ar det ladies night here in dubai. Vi ska ut pa middag och sen klubba. Igar fick tillslut varan hemmakvall. Det behovdes!!!!!!! Sa nu ar vi super taggade for lite utgang. KBK!


pizza on the beach

wip my hair back and forth

Cathrine Mellis Simona

Trion





Jumeirah beach hotel


Hej sverige!

Idag kom solen tillbaka till min stora lycka! Men vi var ganska trotta imorse. Igar efter middagen hos Eva och Dag stannade vi pa macken och lkopte chips och gott for att ha en hemmakvall med film.
Men icke da hemma hos oss var det fest och dags for utgang sa de va bara att byta om och dra lite drag med solpudret och bege sig utat.
Idag var vi iaf pa en strand vid jymeirah bach hotell. Ett femstjarnigt hotell.. Dar at i lunch pa waterfront och nu ar vi hemma. Vi ska snart ivag pa manikyr och pedikyr sa maste duscha av mig saltet nu.




poolhang

Hej! Ville bara saga att allt ar okej och jag vakar over alla!


moln fittan

Idag ar det molnigt i dubai. Det betyder shopping.
Vi ska snart bege oss till varldens storsta kopcentrum. Det kommer ju ta typ hela dagen.
Men imorgon ar solen illbaka enligt vadret sa da blir de stek igen...






Burj Al Arab

Helloooo!
Idag var det lite sammre vader. Men da passade vi pa att ga till varldens anda sjustjarniga hotell! Sa javla fint! Vi at lite och drack 2 drinkar var. Igar drack vi konstans i 12 timmar sa det blev lungt idag haha. Fyfan som man madde imorse. Imorgon ska vi till private beach pa Jumeira Beach Hotel! sen ska vi pa middag hos Eva och Dag. Ska bli sa got med hemlagat.
PS. nej elisa far inga sms da skulle ja svarat.



Framfor the 7 star hotel!!!




Ganska ful toalett inrett i typ guld

Friday brunch i dubban

Hey!
Idag har vi varit på palmen óch ätit friday brunch dåraaa. Helt sjukt, all mat du kan tänka dig och all dricka i alla former. Vi svulla allt på en kvart och låg sen som döda fiskar runt bordet.
Det var fullt med folk mycket ungdomar syrran sa att de var lite KS = kallis syndrom. Nycket ungdonar och så. Vi blev vän med ett engelskt bord. Och fick en ny vän som heter martin som var dansk. Han är surfare och imorgon ska simona rida på hans rygg när han surfar. nu är vi hos mellis föräldrar på karneval fest, därav åäö. Nu ska klä ut oss och äte och dricka ännu mer för att se åka hem och byta omn inför utgång ikväll. ÄLSKA LIVET!









Elisa: det är cocos glass på fruktfatet!


Tidsinstallt.

Hej bloggen!
Just nu ar vi pa. Friday brunch pa atlantis pa dubaipalm. Vi tar en liten paus fran solandet eftersom vi ar roda som babianrumpor. Ikvall ska vi hem till mellis mamma och pappas rio de janeiro karneval. Sen kor vi all in pa kvallen. Utang i hogsta hugg. KBK INGEN BACKAR.
Har hittade jag varldens sotaste lilla glass. Puss pa eeeeeer hoppas ni forstar vad ja skriver utan dom tre sista bokstaverna i alfabetet.


bruce

Matta som grisar!
Nu har vi varit och shoppat lite och varit pa restaurang med mellis, hennes roomie, jojo och deras van bruce. Han ar dubais storsta bloggare. Man kan jamfora honom med sveriges blondinbella. Det var en ara att fa traffa honom ska jag saga. Eftersom att vi var pa restaurang med honom sa kom en tjanare och gjorde varan mat vid bordet och sag till att vi hade allt vi behovde.






tva bloggare ute och promenerar. Stek!



konverterat!

Hejsan hoppsan!

Idag har vi varit pa stranden och brannt ryggarna, sen lag vi vid poolen och brannde oss lite mer.
Igar var vi pa arabisk bio och sag varldens basta film. Men jag maste tyvarr se om den hemma for dom hade klippt bort det basta. Sexscenerna. Nu ska vi pa shopping och sen ikvall ska vi ata middag pa El chico. En mexicansk restaurang. Bloggar kanske mera ikvall sa ni behover inte sakna mig sa mycket.

Jag och Simona har anpassat oss till arabvarlden redan. Nedan foljer en bild pa Mellis utsikt fran lagenheten. Ganska ful va fragetecken.



Im in Dubai bitch!

Heeeeeeeeeeeeeeeeeej!!!
Nu ar jag och syrran i dubai! Vi har varit pa stranden hela dan och nu vaknade vi nyss ifron en nap. Klockan ar 19.30 har. Vi mjukstartar veckan med middag hemma och sol. Tanker inte visa mig forens jag har iallafall lite farg.
Men fint vader har vi  och det finns inget att klaga pa.
Seee ya dont wanna beee ya



Hejdå! Nu drar vi! Älska arlanda .

20110301536 (MMS)

Hejdå! Nu drar vi! Älska arlanda .


RSS 2.0